Så äter du bäst flytande mat

Att äta mycket mat i flytande form är väldigt praktiskt och smidigt ur flera avseenden. Det är väldigt enkelt att få i dig massor med nyttigheter genom att äta soppor och smoothies. Om du dessutom har bra tillbehör som sugrör är det enkelt att äta flytande mat vart du än befinner dig.

Smiling,Young,Woman,Drinking,Green,Smoothie,Juice.,Isolated,Portrait.Ibland kan det vara en utmaning att äta tillräckligt med frukt och grönt. Men genom att äta mer flytande föda kan du öka intaget av grönsaker och andra nyttigheter. För att på bästa sätt få i dig smoothies och annan flytande mat är tjocka sugrör väldigt bra att ha, köp tjocka sugrör här om du inte har några sådana. Engångssugrör i plats är på väg att fasas ut. För både miljön och plånbokens skull är återanvändbara sugrör väldigt bra att ha. De kan du diska och använda igen. Det finns lite olika varianter på återanvändbara sugrör. Du kan med fördel ha olika sugrör. Med ett bra sugrör kan du även dricka din soppa ur en termos vilket är väldigt bra speciellt när du är på språng. Återanvändbara sugrör kan du även ha med på utflykten och på jobbet. Ett tips är att alltid ha minst ett sugrör liggandes i handväskan.

Gör din flytande mat näringsrik

För att din flytande mat inte ska bli någon svältkur ska du verkligen se till att använda näringsrika råvaror i din mat. Det finns väldigt bra saker som du kan ha ner i exempelvis smoothie som gör den matig och mättande. I en smoothie kan du ha havregryn, jordnötssmör eller mandelsmör, keso, kvarg eller tofu. Det finns massor med bra mat som du kan mixa och sedan dricka. För att göra smoothies riktigt nyttiga kan du låta 2/3 bestå av grönsaker. Då kommer du garanterat att få i dig de vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Soppor är enkla att göra näringsrika och fulla med nyttigheter. Dessutom är soppor bra att ta med dig i en mattermos till jobbet eller på utflykten.